Paul Harmens – RP Techniek BVNaam:              Paul Harmens
Functie:           Directeur
Organisatie:  RP Techniek BV

Onze bedrijfsnaam is afgeleid van Rotation Power Technology. Wij leveren machine onderdelen aan de Nederlandse, Belgische en Deense machinebouwers (OEM). RP Techniek bv biedt een breed assortiment machineonderdelen aan voor de industriële, maritieme en agri machinebouw.

We zijn gespecialiseerd in de levering van aandrijf technische componenten en draai-frees en gietdelen. De combinatie van onze specialisatie is uniek in de Nederlandse markt! RP Techniek beschikt over een groot netwerk met partners in Azië en Zuid-Europa. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid, dat was één van de redenen om te verhuizen naar Doetinchem, daar hebben we ook de mogelijkheid om verder uit te breiden.

Met 12 enthousiaste vakidioten proberen we continu het beste in elkaar naar boven te halen en door te groeien. De klant staat bij ons centraal, RP Techniek onderscheidt zich door betrokken te zijn en actief mee te denken met de klant.

Contactgegevens
Voltstraat 20A
7006 RV Doetinchem
M: +31 (0) 683 563 237
www.rptechniek.nl

Wat zijn je verwachtingen ten aanzien van de Business Club?
Het leren en uitwisselen van ideeën met de collega ondernemers

 

 

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse