Mike te Vaanholt – Office Organisatiemiddelen BVNaam: Mike te Vaanholt
Functie: Sales Manager
Organisatie: Office Organisatiemiddelen BV

Office Organisatiemiddelen BV en Hulshof kantoor specialisten zijn twee bekende namen in Oost-Nederland als leverancier van dynamische werkplekken, kantoormachines, kantoorartikelen en ICT-oplossingen

Dynamische werkplekken
Kantoormedewerkers zitten vaak meer dan 10 uur per dag, dat begint met het ontbijt, dan zitten we in de auto of de trein en vervolgens achter ons bureau. Misschien staan we nog even achter de pannen, maar dan is het alweer tijd om aan tafel te gaan zitten. Daarna ploffen we op de bank. Zelfs op onze vrije dagen zitten we vrijwel de hele dag. Het in een onderdeel van onze moderne levensstijl geworden. En dat is geen gezonde ontwikkeling.

Afwisselend zitten en staand en elke half uur twee minuten bewegen is dé manier om gezondheidsproblemen te voorkomen. Dynamisch werken noemen we dat. Het toepassen van zit-sta werkplekken in uw organisatie of staand vergaderen zijn enkele voorbeelden.

Kantoormachines
De huidige kantoormachines worden steeds veelzijdiger en complexer, verschillende functies worden steeds meer geïntegreerd. Kopiëren, printen, scannen en documentmanagement maken deel uit van uw bedrijfsprocessen. Wij bieden een oplossing op maat, of u uw machines nu koop of leaset voorzien van een bijpassend servicecontract. 

Kantoorartikelen
Meer dan 18.000 kantoorartikelen op voorraad, in ons magazijn in Varsseveld. Wij leveren met eigen chauffeurs uw bestelde artikelen en leveren deze tot op de plek waar u dit wenst.

Kantoorautomatisering
Oplossingen in kantoorautomatisering bij elke situatie, als uw full service ICT-partner voor het MKB bieden wij diverse automatiseringsoplossingen. Totale netwerkoplossingen, beheer van uw netwerk en veilig vanuit huis kunnen werken. Wij staan garant voor de meest actuele oplossing.

Wat zijn je verwachtingen ten aanzien van de Business Club?
Op een informele manier kennis te maken met regionale ondernemers en hun bedrijf, een bijdrage te kunnen leveren aan de club, en natuurlijk het gezellige samenzijn met en bij diverse ondernemers.

Contactgegevens
Office Organisatiemiddelen BV
Spoorstraat 23 
7051 CG Varsseveld
Tel: 0315-242004
Mob: 06-22540339
mike@office-orga.nl
www.office-orga.nl

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse