Wouter Schouten traint 45+
Wouter Schouten traint 45+

Ter gelegenheid van het tien jarig jubileum bood Wouter de leiders van 45 + aan om een training verzorgen. De spelersgroep werd naar de training gelokt onder het mom van het maken van een fotosessie voor de jubileumshirts. Toen spelers van 45 + Wouter richting het veld zagen zwoegen met de trainingsmaterialen, gaven ze hem de tip dat de spelers de handen uit de mouwen hoorden te steken in plaats van de trainer. Uiteraard toen nog niet beseffende dat het oefenmateriaal werd uitgestald voor 45 +. 

Enkelen keken reikhalzend uit naar de fotograaf en merkten op dat de regenachtige omstandigheden niet bevorderlijk waren voor mooie foto’s. Des te groter de verrassing toen Wouter de groep bijeenriep en aangaf dat hij vandaag de training ging verzorgen. Nadat Wouter de doelstelling van oefenstof en het parcours had uitgelegd ging men gretig aan de slag.

Communicatie en samenwerken waren de hoofddoelen en na een enigszins moeizame start werden al snel transpiratie sporen zichtbaar op de nieuwe shirts. Wouter complimenteerde de spelers met de progressie die men liet zien. De training werd afgesloten met een “Epke Zonderland” partijvorm. Dit is een trainingsvorm met hindernissen waarbij het spel over de breedte van het veld verlegd wordt. Uiteindelijk maakte de winnende goal, na bijna anderhalf uur, een einde aan deze leerzame en vooral leuke training.

Onder het genot van een drankje gaf Wouter nadien nog feedback aan de spelersgroep.  De reacties uit de spelersgroep waren zeer positief. Namens de spelersgroep willen we nogmaals Wouter bedanken voor dit mooie initiatief, waarbij het thema “verenigen” volledig tot zijn recht kwam.

De mannen van de 45+ met Wouter Schouten
Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse