Winter Bazaar 12 november
Winter Bazaar 12 november

Winter Bazaar bij voetbalvereniging Ruurlo Zaterdagmiddag 12 november op sportpark ‘t Rikkelder

RUURLO – Ooit waren ze in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw een fenomeen. De bazaars van voetbalvereniging Ruurlo in de grote zaal van café-restaurant De Keizerskroon. Maar zaterdag 12 november herleven oude tijden. Weliswaar niet bij De Keizerskroon maar in de kantine van VV Ruurlo op sportpark ‘t Rikkelder. Daar organiseert namelijk de Commissie Vrouwenvoetbal van VV Ruurlo zaterdag een heuse Winter Bazaar. Door Jan Hendriksen Van 11.00 tot 16.00 uur kan men in de kantine namelijk volop van de Wintersfeer proeven.
Er is gezelligheid voor jong en oud. Men kan er aan diverse spelletjes deelnemen en er is natuurlijk een Rad van Avontuur waarbij men prachtige prijzen kan winnen die voor een groot deel door ondernemers uit Ruurlo beschikbaar zijn gesteld.
Ook is er volop gelegenheid tot eten en drinken. Iedereen is welkom! Want de Winter Bazaar is niet alleen bedoeld voor voetballeden. Voor de allerkleinsten is de nationale intocht van Sinterklaas live op de televisie in de kantine te zien. Goed doel De Commissie Vrouwenvoetbal VV Ruurlo heeft een goed doel aan de Winter Bazaar gekoppeld. De opbrengst zal namelijk voor een deel geschonken worden aan de Jongeren Zomertoer Berkelland.
In samenwerking met een aantal inwoners, verschillende organisaties, Voormekaar en Jimmy’s Jongerenwerk is in 2018 het idee ontstaan om in de zomervakantie in elke (grote) kern van de gemeente Berkelland leuke middagen te organiseren voor kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar of​ jongeren. Dit doen men samen met inwoners, ondernemers en verschillende organisaties, zoals Sport Federatie Berkelland waarvan VV Ruurlo lid is, Beweeg Wijs, de Bibliotheek en Muziek- en Kunstwijs. De Commissie Vrouwenvoetbal VV Ruurlo bestaande uit Ilse Holtslag, Dienke Langenbarg en Mirjam Pees heeft als doel het faciliteren van de juiste omstandigheden rond het voetballen voor vrouwen/meisjes binnen de vereniging.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse