VV Ruurlo neemt deel aan Quick toernooi
VV Ruurlo neemt deel aan Quick toernooi

VV Ruurlo neemt op vrijdagavond 23 augustus en zondagmiddag 25 augustus op sportpark Het Elderink deel aan het Quick-toernooi van voetbalvereniging PAX uit Hengelo (G). Naast VV Ruurlo en thuisclub PAX (beiden derde klassers) nemen ook VV Vorden (tweede klasse) en  Keyenburgse Boys (vierde klasse) deel aan het Quick toernooi.

VV Ruurlo speelt vrijdagavond om 19.00 uur tegen Keyenburgse Boys. Op dat zelfde tijdstip speelt PAX tegen VV Vorden. Op zondagmiddag wordt om 13.00 uur de wedstrijd VV Vorden tegen VV Ruurlo gespeeld en staat om 14.00 uur de wedstrijd tussen de ‘buren’ PAX tegen Keyenburgse Boys op het programma. Na afloop is er op zondagmiddag/avond een feest georganiseerd in de kantine van PAX met medewerking van  DJ Dion.

VV Ruurlo speelt in bekercompetitie op zondag 1 september op sportpark ‘t Rikkelder om 14.00 uur tegen vierdeklassers VV Gendringen. In deze competitie zijn ook vierdeklassers VV Loenermark uit Loenen en Sportclub Doesburg de tegenstanders. De andere speeldatums van het bekertoernooi zijn  7/8 september en 14/15 september. Alleen de winnaar van de bekerpoule plaatst zich voor de volgende ronde.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse