VV Ruurlo en Quality Calf sluiten sponsordeal
VV Ruurlo en Quality Calf sluiten sponsordeal

VV Ruurlo en Quality Calf uit Ruurlo hebben onlangs een sponsordeal gesloten.

Sinds kort siert een reclamebord van Quality Calf het hoofdveld van de VV Ruurlo op sportpark ’t Rikkelder.

Een kennispartner die letterlijk naast de boer in de stal staat; dat is de beste manier om Quality Calf te omschrijven. Samen met zijn medewerkers Jacob Bakker en Coen Bokdam helpt en adviseert Jurgen Verheijen veehouders met ambitie, die hoge eisen durven te stellen op gebied van voeding, verzorging en huisvesting.

Met de ervaring van de veehouders en onze kennis, in combinatie met een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten en resultaatgericht advies, brengt Quality Calf de kalveropfok op een hoger niveau. Niet voor niets is Quality Calf een totaalleverancier voor kalveropfok! Zij zijn van alle markten thuis.

Om nóg betere kwaliteit te kunnen leveren en deze te allen tijde te kunnen waarborgen heeft Quality Calf destijds gekozen een private label op te richten, het ‘QC’ label. Op dit moment levert Quality Calf drie soorten QC Quality Milk melkvervangers en daarnaast vier soorten uitstekende kalverbrok.

Vaak is er met kleine aanpassingen (in de stallen, in de voerstrategie en verzorging) al zoveel winst te behalen! Samen die haalbare stappen zetten met de boer, passend bij zijn of haar bedrijf, maakt dit werk het mooiste wat er is. De medewerkers van Quality Calf genieten daar elke dag opnieuw van.

Graag laat men meer zien van wie Quality Calf is, wat het team allemaal doet en waarin zij voorop lopen. Zo heeft hun eigen melkpoeder een VLOG-verklaring en organiseren zij regelmatig interessante workshops. Ook is er een nieuwe webshop in de maak.

Volg Quality Calf via Facebook, LinkedIn en Instagram, dan houden zij u op de hoogte!

Voor meer informatie: www.qualitycalf.nl

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse