Vrijwilligersavond 2019
Vrijwilligersavond 2019

Voor alle vrijwillig(st)ers van Voetbal Vereniging Ruurlo!

Helaas ging de gezellige avond voor de vrijwilligers die traditioneel in maart plaatsvindt, het afgelopen jaar niet door. Er waren teveel afmeldingen…. 

Bij deze doen we een nieuwe poging omdat we toch graag iedereen willen bedanken! We nodigen alle vrijwilligers (en hun partners) dan ook van harte uit voor een gezellige avond. 

Vrijdag 8 november om half 8 uur zijn jullie van harte welkom in de kantine van VV Ruurlo voor een kopje koffie of thee met iets erbij. 

Om 20.00 uur willen we starten met een pubquiz onder leiding van The Vincent. Een afwisselende quiz waarin kennis over voetbal juist niet de hoofdrol speelt. De teams worden vrijdag 8 november samengesteld door de presentator van de quiz. 

Voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd. 

Om niemand over het hoofd te zien, zullen de contactpersonen van al onze commissies hun vrijwilligers uitnodigen voor deze avond. Maar omdat we echt niemand willen vergeten, zetten we deze uitnodiging ook op de website.

Wij hopen al onze vrijwilligers te mogen begroeten! 

Als je komt, geef je dan even op door een mail te sturen naar secretaris@vvruurlo.nl

Met sportieve groet, 

Bestuur VV Ruurlo 

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse