Voorbeschouwing Ruurlo – VVO
Voorbeschouwing Ruurlo – VVO

Zondag 22 september staat de eerste speelronde van het nieuwe seizoen op de agenda.

Onze VV Ruurlo begint dan aan het derde achtereenvolgende seizoen in de derde klasse. Ook dit jaar spelen de geel-zwarten in de 3e klasse C. Dit betekent een weerzien met oude bekenden SP Lochem en Witkampers, maar ook, evenals vorig jaar, met streekgenoten FC Trias en PAX. Een aantal mooie affiches dus. Vandaag staat er een andere geel-zwarte brigade tegenover de heren uit Ruurlo, VVO uit Velp is speelt zijn vierde achtereenvolgende jaar in de 3e klasse. Vorig seizoen speelden beide teams ook al tegen elkaar. In Rozendaal werd er door Ruurlo vrij kansloos verloren, maar op sportpark ’t Rikkelder behaalde Ruurlo een zeer belangrijke 2-1 overwinning. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen werden door de gastheren wisselvallige resultaten geboekt. Hoogtepunt was een sterke 2-0 overwinning op tweedeklasser Vorden tijdens het Quick-toernooi in Hengelo. Dieptepunt was echter de kansloze 0-4 nederlaag tegen Doesburg, waar de geel-zwarten ook Wout Meutstege lange tijd kwijt raakten door een gebroken sleutelbeen. Verder zijn er ook nog langdurige blessures voor Jeroen Buunk en keeper Dennis Pardijs. Ook de balvaste Maikel Jansen is er vanmiddag niet bij.

Ten opzichte van vorig seizoen is er het een en ander veranderd in de selectie van VV Ruurlo. Tom Klein Wassink, Haiko Scheffer, Niels Ooyman en Ted Boeijink spelen dit seizoen om verschillende redenen niet meer in het vlaggenschip van de VV Ruurlo. Daar staat de terugkeer van oudgediende Sander ‘Olde’ Krabben tegenover. De verdediger heeft na een sabbatical van een jaar de kicksen weer aangetrokken, en zal als aanjager een belangrijke rol spelen dit seizoen. Ook zijn Huub Floris, Wiebe Lusink en Daan Schippers officieel toegevoegd aan de selectie. Vorig seizoen speelden zij in de JO19-1.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse