Vertrouwenspersoon
Vertrouwenspersoon

V.V. Ruurlo heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Binnen een veilige omgeving kunnen leden met plezier voetballen, zich positief ontwikkelen en zich thuis voelen. Daarom heeft de VV Ruurlo al jaren een vertrouwenspersoon.

Op ons sportpark kunnen we op een ontspannen manier voetballen en elkaar ontmoeten. Belangrijk daarbij is dat we op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Toch kan het gebeuren dat soms bepaald gedrag als vervelend wordt ervaren. Het mooiste zou zijn als dit rechtstreeks besproken kan worden. Maar dat blijkt in de praktijk niet altijd even makkelijk. Wellicht kun je negatieve ervaringen bespreken met je leider, trainer, coördinator of een bestuurslid van de club. Soms is deze stap echter te groot omdat het onderwerp gevoelig kan liggen. Of je wilt de situatie liever (eerst) vertrouwelijk bespreken en buiten de club houden. In zulke gevallen kan een onafhankelijke vertrouwenspersoon de helpende hand bieden.

Edwin Dieperink heeft vele jaren de rol van vertrouwenspersoon ingevuld, maar heeft aangegeven te willen stoppen. Maar gelukkig hebben we een nieuwe vertrouwenspersoon gevonden in de persoon van Sietske van Fulpen. Als bestuur willen we Edwin bedanken voor zijn inzet, we hebben Edwin ondertussen verrast met een mooie bos bloemen en een klein cadeau.

Wie is de vertrouwenspersoon van VV Ruurlo?

Hallo, ik ben Sietske van Fulpen. Ik ben getrouwd en we hebben drie zonen. Ik ben gespecialiseerd binnen de jeugdzorg en de jeugdgezondheidszorg. Ook werk ik als zelfstandig (pedagogisch) coach. Ik heb ervaring met vertrouwelijkheid en bij bemiddelingen.

Wil je iets met Sietske bespreken? Mail dan naar Sietskevanfulpen@gmail.com

Of bel naar telefoonnummer  06-44287678.

Sietske, veel plezier bij het uitvoeren van deze belangrijke rol!

Het Bestuur

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse