Jan Lorsé traint VV Ruurlo ook komende twee seizoenen
Jan Lorsé traint VV Ruurlo ook komende twee seizoenen

RUURLO – Jan Lorsé heeft zijn contract bij voetbalvereniging Ruurlo met twee seizoenen verlengd. Lorsé blijft nu tot juli 2024 hoofdtrainer. De 44-jarige trainer-coach uit Doetinchem volgde dit seizoen Wouter Schouten op als hoofdtrainer van VV Ruurlo. Met de contractverlenging spreekt het bestuur en de Technische Commissie (TC) van VV Ruurlo het vertrouwen in Jan Lorsé uit en geeft men hem de tijd en ruimte om niet alleen aan de wedstrijd van ‘komende zondag te denken. Voor VV Ruurlo is de wedstrijd over bijvoorbeeld ánderhalf jaar net zo belangrijk.

VIOD Doetinchem
Jan Lorsé was in de afgelopen vijf seizoenen hoofdtrainer bij de tweedeklasser VIOD in Doetinchem en als jeugdtrainer actief voor VIOD en DZC ’68 in Doetinchem om vervolgens door te stromen als hoofdtrainer bij Zelos in Zelhem. Het eerste elftal van VV Ruurlo speelt dit seizoen in de derde klasse B en staat in de momenteel onderbroken competitie in de onderste regionen van de tussenstand.

Nieuws uit Berkelland » Jan Lorsé traint VV Ruurlo ook komende twee seizoenen – Eibergen, Neede, Borculo en Ruurlo!

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse