Uitreiking trofeeën jeugd VV Ruurlo
Uitreiking trofeeën jeugd VV Ruurlo

Inmiddels een goede en mooie traditie. Tijdens het aanstaande Karel Stegeman Toernooi worden de jaarlijkse trofeeën voor onze jeugd spelers uitgereikt. De uitreiking zal plaatsvinden in de kantine van de VV Ruurlo op zondag 15 mei om 11.00 uur.

Welke prijzen gaan we uitreiken : 

Laat maar junioren trofee voor beste keeper junioren : Ignat Fisser.

Ignat is een goede keeper die zich afgelopen jaar goed heeft ontwikkeld. Hij heeft gespeeld in de A2, maar is regelmatig ingevallen in de A1 en heeft diverse senioren elftallen uit de brand geholpen. Daarnaast heeft Ignat als keeperstrainer de begeleiding van de F en E keepers opgepakt. Dat doet hij op een enthousiaste en uitstekende manier! Kortom volledig verdiend, krijgt Ignat dit jaar de Laat maar Trofee uitgereikt. 

 

Bernard Dijkman trofee voor beste pupillen elftal : E4.

De eerste competitie helft is de E4 kampioen geworden. Vervolgens gepromoveerd, daar hebben ze het wel wat moeilijker maar presteren toch uitstekend. We vinden dat dit team zich uitstekend heeft laten zien en vinden daarom dat dit team als beste pupillen team deze trofee verdiend heeft.

 

Mazzel trofee voor het beste junioren team : B1.

De B1 is vorig jaar via de nacompetitie gepromoveerd naar de hoofdklasse. En ze hebben daar uitstekend gepresteerd. Ze hebben zich uiteindelijk direct gehandhaafd, en hebben ook de nacompetitie niet hoeven spelen. Top prestatie van team en hun begeleiders!

 

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse