Samenwerking met De Graafschap
Samenwerking met De Graafschap

Afgelopen woensdag heeft de VV Ruurlo een handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met De Graafschap Jeugdopleiding: “Deze nieuwe manier van samenwerken is gericht op het delen van kennis en het verankeren van de visie van De Graafschap in de regio. De samenwerking vervangt dat wat voorheen het RSVJ convenant was”, aldus De Graafschap.

De Graafschap Jeugdopleiding hoopt op deze manier de potentie die de Achterhoek bezit op voetbalgebied, waaronder kennis, visie en het talent van de jeugd, optimaal te benutten. Daarnaast moet de samenwerking op termijn een impuls geven aan de kwaliteit en het niveau van de regionale jeugdafdelingen en de visie van De Graafschap regionaal op de kaart zetten. Het samenwerken met de partnerverenigingen is dan ook echt gebaseerd op tweerichtingsverkeer.

“Ik ben er trots op dat wij als De Graafschap echt iets kunnen betekenen voor de regio en ik verwacht veel van deze mooie nieuwe samenwerking”, aldus hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser.

Namens de VV Ruurlo was vertegenwoordigd door hoofd Technische Commissie Frank Floris, secretaris Ria Steging en voorzitter Henry Meutstege. Voorzitter Meutstege heeft de samenwerkingsovereenkomst namens de VV Ruurlo ondertekend.

Voorzitter Henry Meutstege en Hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser ondertekenen de overeenkomst
Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse