Update : Problemen met verlichting verholpen!
Update : Problemen met verlichting verholpen!

Update  (7-9-2017):

De problemen zijn verholpen. De oorzaak lag in een overbelasting van onze electriciteits schakelingen. Doordat we tegelijk aan het sproeien waren en alle lichten aan waren is er een overbelasting veroorzaakt. We zullen daar in de toekomst beter rekening mee houden.

Maar blij dat we gisteren ongestoord hebben kunnen trainen!

 

Problemen met verlichting (6-9-2017)

Helaas ervaren wij de afgelopen weken problemen met de verlichting op onze trainingsvelden. Met name de verlichting op het kleine trainingsveld en het gras trainingsveld vallen de laatste avonden steeds weer uit.

Afgelopen week heeft een gespecialiseerd bedrijf naar de storing gekeken en meenden een oplossing gevonden te hebben. Helaas bleek afgelopen maandag en dinsdag dat de storingen opnieuw optraden. Wij hebben het gespecialiseerde bedrijf nu gevraagd met spoed opnieuw te komen en het nu definitief te verhelpen.

Als bestuur in samenwerking met de Stichting Sportpark Rikkelder (waar het beheer van het park belegd is) doen er alles aan om het ongemak zo spoedig mogelijk te verhelpen. De verwachting is echter dat het zeker nog deze week niet verholpen zal zijn.

 

Het Bestuur

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse