Nieuwe trainer(s) voor Ruurlo 2 & JO19-1
Nieuwe trainer(s) voor Ruurlo 2 & JO19-1

Nieuwe trainer(s) voor Ruurlo 2 & JO19-1

Rober Verbeek: “één Team, één Taak”

Rober Verbeek wordt het komend seizoen de nieuwe trainer van Ruurlo 2. De 43-jarige trainer-coach uit Zevenaar ziet het als geweldige uitdaging om van Ruurlo 2 een stabiel elftal te maken en de spelers naar een hoger niveau te brengen. Rober neemt het trainers-stokje over van Jacob Posthuma. Jacob heeft het afgelopen seizoen Ruurlo 2 getraind en heeft in de winterstop aangegeven een nieuwe uitdaging te hebben gevonden in het trainerschap bij MEC uit Winterswijk waar Jacob de 1ste selectie gaat trainen.

Half februari voerde de TC een goed, constructief en prettig gesprek met Rober. Aansluitend vond een 2e gesprek plaats waarbij ook onze Hoofd Jeugd Opleiding Theo van Londen en een 2-tal teamspelers aanwezig waren. Alle partijen waren enthousiast en zeer positief. Diezelfde avond zijn we tot overeenstemming met elkaar gekomen. Rober heeft van de technische commissie de voorkeur gekregen boven andere geïnteresseerde kandidaten om deze ambitieuze trainersfunctie in te vullen.

Rober is dit seizoen actief als trainer bij de 1ste selectie van Den Dam uit Azewijn uitkomend in de 5eklasse. Op het trainersvlak heeft Rober al circa 10 jaar ervaring opgedaan, gestart als jeugdtrainer bij SDZZ uit Zevenaar en de laatste 3 seizoenen als trainer bij standaard teams in de regio. In 2017/2018 stond Rober aan het roer bij Babberich en de laatste 2 seizoenen bij Den Dam in Azewijn. Met als motto “één Team, één Taak” is Rober een echt voetbaldier.

Jan Ligtenberg, nieuwe trainer JO19-1

Tevens kan de TC berichten dat we in februari een nieuwe trainer voor onze JO19-1 hebben gecontracteerd. Jan Ligtenberg gaat Frits van de Worp opvolgen en daarmee onze oudste jeugdspelers begeleiden en opleiden voor onze senioren selecties. Frits heeft de afgelopen 4 seizoen veel jeugdspelers laten doorstromen naar zowel de 1ste als ook de 2e selectie en heeft daarmee prima werk verricht. Jan Ligtenberg ziet het als uitdaging om de komende seizoen(en) onze jeugdspelers (JO19 & JO17) op te leiden voor onze verschillende selectieteams Ruurlo 1, 2 en 3. Jan is op dit moment trainer bij SC Klarenbeek waar Jan de Vrouwen 1 onder zijn hoede heeft.

De TC en het bestuur zijn blij met beide bevlogen en ambitieuze trainers en wensen Rober en Jan veel plezier & succes toe in het seizoen 2020-2021.

Frank Floris, voorzitter Technische Commissie vv Ruurlo

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse