Marcel Platje trainer Ruurlo 2
Marcel Platje trainer Ruurlo 2

Marcel Platje wordt komend seizoen de nieuwe trainer van de 2e selectie van v.v. Ruurlo. De 50-jarige trainer-coach uit Azewijn ziet het als geweldige uitdaging om van Ruurlo 2 een stabiel elftal te maken en de spelers naar een hoger niveau te brengen. Marcel is geboren en getogen in Apeldoorn en sinds 2012 woonachting in de Achterhoek. In zijn actieve voetbalcarrière heeft Marcel op hoog niveau bij AGOVV gevoetbald. Tussendoor zelfs een paar jaar bij de BVO Vitesse gespeeld.

Als (jeugd)trainer is Marcel geen onbekende in Apeldoorn en omstreken. SV Vaassen, Robur et Velocitas, VV Beekbergen, Victoria Boys en Apeldoornse Boys prijken op zijn CV. Door verhuizing naar de Achterhoek is Marcel als hoofdtrainer begonnen bij VVL en SDOUC (JO19). De afgelopen 5 seizoenen is Marcel als jeugdtrainer (JO15/17/19) en hoofdjeugdopleiding actief geweest bij v.v. DEO.

Bij vv Ruurlo ziet Marcel kansen en mogelijkheden om een nieuwe stap in zijn trainerscarrière te maken. Met als motto “gedreven zijn in alles wat je doet” is Marcel klaar voor deze nieuwe uitdaging. 

De TC heeft een goed en prettig gesprek met Marcel gehad, waarbij er meteen een klik van beide kanten was. Nog diezelfde avond zijn we tot overeenstemming met elkaar gekomen. Marcel heeft de voorkeur gekregen boven andere geïnteresseerde kandidaten om deze ambitieuze trainersfunctie in te vullen.

De TC en het bestuur zijn blij met deze ambitieuze trainer. Wij wensen Marcel veel plezier en succes toe in het seizoen 2022-2023.

Technische Commissie vv Ruurlo

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse