Kaartstanden na ronde 4
Kaartstanden na ronde 4
Het was weer een geweldig gezellige avond. Naast het hoge niveau van de deelnemende kaart(st)ers, was het niveau van de hapjes super. Dank aan al het barpersoneel voor de goede zorgen.

Tijdens de bekendmaking van de geleverde prestaties kwam naar boven dat de organisatie tijdens het verwerken van de uitslagen een kleine fout heeft gemaakt door de kolom”plaats vorige stand”op een juiste  manier mee te nemen. Deze fout heeft geen invloed op de totaalstand en de kerstkaartenstand.

In deze totaalstand staan de juiste gegevens. De uitslagen van de tweede partij op deze avond waren bepalend voor de uitslag van het kerstkaarten. Bekijk de nieuwe standen hier.

Highlights ronde 4:
Kruisjassen: Duo B te Winkel/F Spekschoor nog steeds stevig aan de leiding. Top 3 ongewijzigd. Het koppel H Schieven/H Voskamp komen op stoom en stijgen 3 plaatsen.
Top 3 van het Kerstkaarten: 1.G Gotink/J Meijer    2.H en W Schutte    3.B te Winkel/F Spekschoor.

Klaverjassen eerste divisie:

Duo G Ruumpol/H Halfman heroveren de 1e plaats. Spectaculaire stijgers van deze avond: A Kerkwijk/L Groote Haar van 10 naar 4. In een geweldig hoog tempo het koppel R Wopereis/ N Bosboom van plaats 15 naar plek 10. Maar dan de zakkers, het duo E Geverink/B westervoorde zijn de weg helemaal kwijt, zakken van plek 8 naar plek 15. En dan het voormalige leiders duo H Stegeman/ H Schouten. Is er iets van onderschatting? Hans meent zomaar tussendoor even naar Spanje te kunnen gaan, en laat zoonlief zijn zaakjes waarnemen. Gevolg, zij starten in januari vanaf plaats 5.

Top 3 van het Kerstkaarten: 1.A Kerkwijk/L Groote Haar    2.Gebroeders Meulenveld (als het erop aan komt, zijn ze er weer)    3.E Borkus/H Haneveld.

Klaverjassen ere divisie:

Bijna geheel vernieuwde top 3. Duo B Spekschoor/J Lusink zakken naar de 3e plaats. Floris/Floris zetten de stijgende lijn verder door en staan nu op plek 2. Verrassende nieuwe nummer 1 (alhoewel verrassend) koppel Andre van de Toorn en Jeanet Bentsink. Het stel J Verhey/R Florijn maken een geweldige sprong in het klassement, van 10 naar 6. De heren G Groot Roesink/J Oonk gaan richting de degradatiezone.

Volgende kaartavond 6 januari.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse