Jaarvergadering Business Club 2019/2020
Jaarvergadering Business Club 2019/2020

Ruurlo, oktober 2019

2 oktober jl. heeft het bestuur van de Business Club VV Ruurlo haar jaarvergadering gehouden voor de leden. De vergadering vond plaats bij Hampshire Hotel Avenarius in Ruurlo. Met een presentatie en aansluitend een diner, was dit de eerste samenkomst van de club van dit jaar.

Bert Ruesink nam namens het bestuur het woord en verzorgde de presentatie voor de leden. Naast een terugblik op het voorgaande jaar, werd ondermeer  het goede doel bekendgemaakt waar de donatie vanuit de Business Club naartoe gaat. 

Bert Ruesink gaf namens het bestuur tekst en uitleg over het afgelopen en komende jaar

Bij de oprichting is afgesproken dat 10% van de inkomsten aan een goed doel besteed wordt. Met de goedkeuring van haar leden, is gekozen voor Zomertoer Berkelland. Hierbij werken verschillende organisaties samen die  activiteiten in gemeente Berkelland organiseren in de zomervakantie. Deze beweeg- en cultuuractiviteiten zijn met name bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en jongeren, waarvan ouders een klein budget hebben. Doel is deze kinderen een leuke zomer te bezorgen, ook als zij niet op vakantie gaan of kunnen. 

Verder werd kort gesproken over de huidige samenstelling van de club en wensen en ideeën geopperd voor het komende jaar. Tenslotte werden Paul Göbel van PG Lease en Jolande Uenk van TUI at Home welkom geheten als nieuwe leden. Ter afsluiting was er een gezamenlijk diner.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse