Hesselink Koffie en VV Ruurlo sluiten sponsordeal
Hesselink Koffie en VV Ruurlo sluiten sponsordeal

Koffiebranderij Hesselink Koffie uit Winterswijk en VV Ruurlo hebben onlangs een sponsordeal gesloten.

Hesselink stelt tenues en trainingspakken beschikbaar voor het team JO11-2 en sinds kort siert een reclamebord van Hesselink het hoofdveld van VV Ruurlo op sportpark ’t Rikkelder.

Koffiebranderij J.W. Hesselink & Zn is de enige grote familiebranderij in Nederland. Hesselink is gespecialiseerd in kwaliteitskoffie, waaronder diverse espresso melanges, koffie blends en filterkoffie.

Daarnaast levert Hesselink Koffie diverse koffieapparaten, maar ook serviceproducten voor bij de koffie, zoals servies, koffiekoekjes, suiker en melk e.d. om de perfecte koffiebeleving tot stand te brengen.

Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor uzelf en voor elkaar.

Hesselink Koffie gelooft dat koffie het verschil in uw dag kan maken. In uw drukke bestaan zijn koffiemomenten de momenten waarop u even stil staat en de tijd neemt om met aandacht te beleven. Dit zijn de momenten waarop u uw herinneringen maakt.

Als familiebedrijf benadert Hesselink Koffie koffieproductie- en bereiding al 130 jaar vanuit de filosofie dat alles wat je tijd en aandacht geeft beter wordt. Koffie en familie zijn voor Hesselink onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hesselink koffie streeft er naar u een optimaal gevoel van comfort te geven iedere keer dat u Hesselink Koffie drinkt.

VV Ruurlo is bijzonder ingenomen met deze sponsordeal en zal de naam Hesselink Koffie respectvol uidragen.

Op de foto staand van links naar rechts:

Patrick Pardijs (leider), Jens Pardijs, Jelle klein Holkenborg, Finn Elferink, Tijmen Effting, Justin Bats en Bart Kempers (leider).
Gehurkt van links naar rechts:
Wessel Veenboer, Koen Hendriksen, Thomas Velthorst en Bram Kempers.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse