GROOT NIEUWS (I)
GROOT NIEUWS (I)

Groot Nieuws afgelopen dinsdagavond 19 juni j.l. bij de voetbalvereniging Ruurlo!

Tijdens een informele bijeenkomst met (potentiële) sponsoren op sportpark ’t Rikkelder presenteerde het bestuur en de sponsorcommissie vier nieuwe hoofdsponsoren.  Vier Ruurlose ondernemers zijn “gedeeld” hoofdsponsor geworden van de VV Ruurlo en daarmee kledingsponsor van zowel Ruurlo 1 als JO19-1.

Deze vier zijn: Hans Lenselink van Textieldruk Ruurlo, Rob Meijer van Rome Consultancy, Wiljo Peters van Progé en Bert Ruesink van Automobielbedrijf Ruesink. Alle vier sponsoren dragen de VV Ruurlo een bijzonder warm hart toe en vinden het vooral belangrijk door middel van deze sponsoring ook de jeugd van de VV Ruurlo te ondersteunen. Het hoeft geen betoog dat de VV Ruurlo bijzonder is ingenomen met deze deal en zal de namen van de vier hoofdsponsoren met respect uitdragen.

Op de foto v.l.n.r. Bert Ruesink, Wiebe Lusink (speler JO19-1), Rob Meijer, Wiljo Peters, Ted Boeijink (speler Ruurlo 1) en Hans Lenselink.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse