Fysiotherapie van Zadelhoff en VV Ruurlo sluiten sponsordeal
Fysiotherapie van Zadelhoff en VV Ruurlo sluiten sponsordeal

Fysiotherapie van Zadelhoff en VV Ruurlo hebben onlangs een sponsordeal gesloten.

Van Zadelhoff stelt trainingspakken en rugtassen beschikbaar voor het team Jeugd Onder 10-1.

Bewegen: Het lijkt vaak zo vanzelfsprekend

Fysiotherapie van Zadelhoff is een praktijk die al heel wat ervaring en kennis heeft opgebouwd met de jaren.

De praktijk is gestart op 1 februari 1974 en opgericht  door Toon en Wil van Zadelhoff.  Sinds 2007 heeft de Prakrijk zijn intrek genomen in het Kulturhus aan de Nieuwe Weg en is overgenomen door Martijn en Emma van Zadelhoff.

De fysiotherapeuten in het Kulturhus in Ruurlo helpen u als u klachten hebt door uw houding of als bewegen problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten die u tijdens het werk heeft gekregen, door een ongeval of ziekte of simpelweg omdat uw lichaam ouder wordt.
We hebben een groot aanbod aan therapieën en specialisaties in huis waaronder; oedeemtherapie, handtherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, looptherapie en manuele therapie. Binnen de praktijk behandelen we zowel jong als oud en hebben we de mogelijkheid de cliënt ook aan huis te behandelen.

De moderne praktijkruimten bieden alle mogelijkheden voor behandeling en het doen van oefeningen. De vestiging van de praktijk in het Kulturhus biedt het voordeel dat overleg met andere specialisten als de huisarts en de Cesartherapeut heel eenvoudig is, iets dat de behandeling ten goede komt. Heeft u een vraag of problemen met bewegen, een (sport)blessure opgelopen, staat u een operatie te wachten of bent u net geopereerd? De deur van onze praktijk staat altijd open om u te helpen!

De VV Ruurlo is bijzonder ingenomen met deze sponsordeal en zal de naam van Fysiotherapie van Zadelhoff respectvol uitdragen.

Onlangs zijn JO10-1 samen met de sponsor op de foto gegaan.

Achterste rij v.l.n.r.: Tieme van Wessel (leider), Martijn van Zadelhoff (sponsor), Niek Schurink (leider) en Erwin Mijnen (leider).

Voorste rij v.l.n.r.: Jelle van der Graaf, Thijmen Blikman, Wiebe Schurink, Naud van Fulpen, Thomas Hakken (keeper), Jop van Zadelhoff, Max Willemsen en Jesper Mijnen.

Zie ook www.fysiotherapieruurlo.nl

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse