Eindstand kaartseizoen 2022-2023
Eindstand kaartseizoen 2022-2023

Het kaartseizoen 2022-2023 zit er weer op. Weer een mooi seizoen mede dankzij de inzet van alle deelnemers, maar zeker door de inzet van Ger, Heleen, Nanda en de selectie van Ruurlo 1, die de bardienst voor hun rekening namen. Nanda nog bedankt voor het regelen van de prijzen, die door Gerdie ter Maat (Boni) zijn samengesteld. Daarnaast Ron Wopereis en André Meulenveld voor het mede organiseren van deze avonden.

Bij het kruisjassen was bij het starten van de avond wel duidelijk wie de kampioen zou worden, het duo Visschers. Plaats twee was ook al bekend, het paar B te Winkel-F Spekschoor. Echter om plaats drie werd nog hevig gestreden, alle overige koppels konden daar nog aanspraak op maken. Uiteindelijk gingen Hanna en Willem Schutte met deze plaats er vandoor.

Bij de eerste divisie klaverjassen leken de kaarten al geschud te zijn wie er meet de eerste plaats vandoor zou gaan, Jeanet Bentsink en André van de Toorn. Zij hadden al een geruime voorsprong op de overige deelnemers, en hadden de promotie al afgedwongen. Om de andere twee promotie plaatsen werd deze avond nog hevig gestreden. Het koppel André en Jan Meulenveld konden het deze avond net niet bolwerken en kukelden uit de top drie. De paren die wel promoveren zijn Henk Stegeman en Herman Uenk plaats 2 en de Remco’s Bluemers en Lusink.

Tot op het laatst was het in de eredivisie spannend wie er vandoor zou gaan met de eerste plaats. De nieuwe kampioenen Frank en Mieke Floris bleken de sterkste te zijn deze avond en troefden Jacco Dijkhuizen en Marco Krosenbrink af die een tweede plaats voor hun rekening namen. De derde plaats is ingenomen door de kampioenen van vorig seizoen John Verhey en Remco Florijn.

Het seizoen 2023-2024 start weer in oktober, waarschijnlijk de eerste vrijdag 6 oktober. Als de datums definitief bekend zijn worden deze op de site vermeld.

Wel hebben ruimte voor nieuwe teams, dus heb je zin in 8 gezellige kaartavonden, meld je dan aan per team bij één van onderstaande namen: Ron Wopereis, André Meulenveld en/of Marcel Bos.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse