Het eerste SVEN voor ogen FIFA17 Toernooi!
Het eerste SVEN voor ogen FIFA17 Toernooi!

Ben jij de beste FIFA 17 speler van de Achterhoek?

Tijdens het 33e Karel Stegeman Toernooi wordt er niet alleen op de velden gevoetbald. Voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi wordt ook een E-toernooi gespeeld op de PlayStation 4.

Zondag 4 juni worden alle deelnemers aan het eerste Sven voor ogen FIFA 17 toernooi om 12.00 uur op sportpark ’t Rikkelder verwacht. Het toernooi wordt samen met Dutch Game Masters georganiseerd in een tent voor de kantine. De deelnemers worden op een leuke en interactieve manier door het toernooi geleid. Ook kan geoefend worden tegen E-Sporter Frank van der Slot in de Obbink FIFA 17 oefenhoek. Frank komt namens Sparta Rotterdam uit in de E-Divisie. Naast de kans dat je er met de titel “beste FIFA 17 speler van de Achterhoek” vandoor gaat, zijn er ook te gekke prijzen te winnen, als: voetbaltickets, voetbalshirts en een PS4 controller. Wij dagen jou dan ook graag uit om jouw FIFA 17 skills te laten zien op het Karel Stegeman Toernooi!

Je kunt vanaf 12 jaar aan het toernooi deelnemen. De kosten voor deelname zijn 5 euro. Iedere deelnemer ontvangt een tegoedbon van 5 euro, te besteden bij Intersport Schuurman. Inschrijven kan tot 28 mei op de website van Dutch Game Masters. Klik hier om je in te schrijven!

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse