Laatste kaartavond seizoen 2016-2017
Laatste kaartavond seizoen 2016-2017

84 Personen gaan de strijd aan in de verschillende klassen, wel met de gedachte om een gezellige avond met elkaar te prima beleven. Graag wil ik de mensen achter de bar bedanken voor het verzorgen van de hapjes en drankjes. Speciale dank aan Esmeralda Lusink en Harry Gotink die elke kaartavond vroeg aanwezig waren om alles klaar te zetten en voorbereidingen troffen voor het slagen van de avonden. Ook de heren Willy en André Meulenveld bedankt voor het bekend maken van de standen en de prijsuitreiking al die avonden. Dit jaar zijn de prijzen verzorgt door de supermarkt COOP, Gerdie Ter Maat bedankt voor het regelen hiervan.

Highlights kruisjassen:

Met overmacht en een verschil van meer dan 1200 punten is voor het tweede jaar op rij het duo Visschers-Visschers kampioen geworden bij het kruisjassen.
De duo’s N te Winkel-M Groote Haar en B te Winkel-F Spekschoor konden het kampioens duo het niet meer lastig maken. Wel wisselden zij van plaats in de top 3, in het voordeel van N te Winkel-M Groote Haar.

Het koppel H Schieven en H Voskamp en mevr G.Mennink hebben te kennen gegeven te stoppen. Ik wil hen bedanken voor al die jaren dat zij hebben mee gespeeld. Houd wel in dat er 3 plaatsen voor het kruisjassen zijn vrijgekomen. Voor degenen die seizoen 2017-2018 willen meedoen, kunnen zich opgeven bij Marcel Bos, mbos72@hetnet.nl.

Eerste divisie klaverjassen:

Voor aanvang van deze laatste ronde was de kampioens kandidaat al duidelijk, debutanten Krosenbrink/Hissink/Dijkhuizen, zij hadden al een voorsprong van 1330 punten
Maar je weet maar nooit. Zie het duo E Borkus-H Haneveld, en slechte avond heeft hen doen zakken van plaats 7 naar 11. Ook het koppel G Ruumpol-H Halfman,  of het aan de druk lag ik weet het niet maar zij konden de tweede plaats niet vasthouden en vielen uit de top 3. Het was het jaar van de debutanten, zie het stel H Stegeman- H Schouten, na eerst wat zenuwen ging men de strijd met 4 handen aan, met als resultaat een promotieplaats.

Oud gedienden Stomps-Stomps lieten zich niet gek maken een eenvoudig wisten zij beslag te leggen op plaats 2, dus ook promotie. Na een wat stroeve start deze laatste avond wisten de andere debutanten M Krosenbrink en Dijkhuizen, onder toezicht van Eric, het seizoen glansrijk af te sluiten. Met een totaalscore van boven de 40.000 promoveren zij naar de ere divisie.

Ere divisie klaverjassen:

Hier was nog van alles mogelijk. Zowel in de top als onderaan. G Baggen-J Bielleman wisten de degradatie te ontlopen. Hiervoor hadden zij wel de hulp nodig van het duo G ter Haar-M Lusink. Zij hadden een slechte avond wat resulteerde dat zij zakten van plaats 11 naar plaats 14. Houdt in dat zij samen met de koppels A Bonnink-G Bonnink en G Hakken-G Onstenk degraderen naar de eerste divisie. G Onstenk heeft aangegeven na vele jaren kaart plezier ermee te stoppen. Dank voor al die jaren. Zijn plaats zal ingenomen worden door Jopie Hakken.
A van de Toorn-J Bentsink waren deze avond ook een beetje de weg kwijt, zijn konden een plaats in de top 3 niet vasthouden en zakten naar plaats 5. Het paar B Bluemers-G Bluemers behielden een plek in de top 3, zakten wel 1 plekje, maar plaats 3 is toch prima. Deze avond wist het koppel M Floris-F Floris met een giga score toe te slaan om zo vanuit de subtop te eindigen op plek 2 in de eindstand. En dan voor het tweede jaar op rij, het ervaren duo W van Tuyl- H Lusink, zij leggen beslag op de titel 2016-2017. Heren van harte.
Het seizoen 2017-2018 zal op vrijdag 6 oktober om 20.00 starten
Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse