De Graafschap moet zich nog meer ‘verankeren’ in de Achterhoek 
De Graafschap moet zich nog meer ‘verankeren’ in de Achterhoek 

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp tijdens sponsoravond VV Ruurlo

RUURLO – “We willen en moeten ons als betaald voetbalorganisatie nog nadrukkelijk sociaal maatschappelijk verankeren in de Achterhoek.” Dit liet algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp donderdagavond tijdens de jaarlijkse sponsoravond van voetbalvereniging Ruurlo in zaal De Tapperij weten. De geboren en getogen Achterhoeker is sinds anderhalf jaar werkzaam bij De Graafschap.

Aan de sponsoravond verleende ook de zesvoudige Nederlandse biljarter, entertainer en trickshotspecialist Hans Klok uit Neede zijn medewerking. Mede door zijn humoristische inbreng tijdens de biljart clinic, waaraan alle sponsoren actief konden deelnemen, ontstond er een interactie avond. Tevens vond de loting voor de 35ste editie van het Karel Stegeman toernooi plaats. 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En blauwwit bloed al helemaal. Hans Martijn Ostendorp gaf zijn ambtsketting, die hoorde bij het burgemeesterschap van Bunnik, op. Zijn droom? Werken bij De Graafschap, de club die hij al van jongs af aan steunt. Hij verliet de gemeente Bunnik als burgemeester, iets wat de inwoners erg jammer vonden. ‘Moar hier bun ik weer. Wi-j komt altied weer terug”, aldus de geboren en getogen Dinxperloër die al sinds jaar en dag De Vijverberg als thuishaven ziet en als de ware de ‘burgervader’ van De Graafschap mag worden gezien. Want Hans Martijn Ostendorp laat binnen alle geledingen van de club zijn gezicht zien. “Er zijn veel schouders die de club dragen. Het belangrijkste is dat we binnen de club voor iedereen een luisterend oor hebben. Er zijn zoveel mensen betrokken bij de club. Iedereen kijkt vanuit zijn eigen perspectief naar de club, ook de sponsoren. Maar wat ons bindt, is die liefde voor De Graafschap. We doen dit samen.” Hans Martijn Ostendorp ziet momenteel als belangrijkste taak om De Graafschap nog meer naar buiten uit te dragen en sponsoren nog meer te verbinden met De Graafschap. “De Graafschap heeft een prachtig DNA met de sterke kernwaarden ‘Samen, Eerlijk, Trots, Genieten en D’ran’. Als we bij alles wat we doen dat in ogenschouw nemen, gaan we samen vooruit en kunnen we de club nog meer verankeren in de Achterhoekse maatschappij. De contacten met het bedrijfsleven, onderwijs en regionale bestuurders moeten en kunnen we daarvoor nog verder verstevigen en uitdragen.”

 

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse