Corona protocol VV Ruurlo
Corona protocol VV Ruurlo

Maatregelen per 25 september 2021:

Vanaf zaterdag 25 september aanstaande vervalt de 1.5 meterregel, maar er gelden nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo is voor het gebruik van de horeca een corona toegangsbewijs nodig, ook in onze kantine.

Wat betekent dit voor ons als vereniging? Voor gasten vanaf 14 jaar die binnen in de kantine zitten en een hapje/drankje willen nuttigen, zowel staand als zittend is een corona toegangsbewijs nodig.

Om voor iedereen de regels eenduidig en controleerbaar te maken gelden er met ingang van zaterdag 25 september aanstaande de volgende regels op ons park.

  • Maak je gebruik van onze kantine dan heb je ALTIJD een corona toegangsbewijs nodig. Met het betreden van de kantine verklaar je in het bezit te zijn van een corona toegangsbewijs. Controle zal steekproefsgewijs plaatsvinden.
  • Beschik je niet over een corona toegangsbewijs of heb je deze niet bij je en kun je deze niet tonen in combinatie met je ID dan ben je helaas niet welkom in onze kantine. Dit geldt zowel voor leden, bezoekers, toeschouwers alsook competitie tegenstanders.
  • Ook bij het halen van drankjes/hapjes in de kantine of aan de bar om deze vervolgens op het terras te nuttigen is een corona toegangsbewijs nodig. Het is voor ons als vereniging onmogelijk om een gescheiden afhaalloket te creëren.
  • De entreehal van de kantine, het terras en de overkapping, toiletten, kleedkamers en douches zijn te gebruiken zonder corona toegangsbewijs.

Tot slot

Een ieder is zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de regels!

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse