Corona Protocol

Beste leden,

Op deze pagina bundelen we als VV Ruurlo de actuele richtlijnen over het coronavirus en de gevolgen voor de VV Ruurlo. Deze pagina wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.

Maatregelen per 14 oktober 22:00u:

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor ons betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd. Zowel voor pupillen, junioren als voor de senioren.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij onze vereniging.
  • De kantine en kleed- en doucheruimtes zijn gesloten.
  • De toiletten in het kleedlokaal zijn wel open, de toiletten in de hal van de kantine zijn gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Voor de veel gestelde vragen is de site van de KNVB uitstekend opgezet, en wij verwijzen als VV Ruurlo dan ook graag naar deze site.

RIVM richtlijnen

In alles zal VV Ruurlo voor zover mogelijk, de richtlijnen van het RIVM gaan volgen en onze eigen protocollen daarop aanpassen indien noodzakelijk. Berichtgeving hierover zal zoveel mogelijk via de website gedeeld worden.

Tot slot

Voor alles geldt: alleen samen krijgen we corona eronder! Neem je verantwoordelijkheid en spreek elkaar aan op ongewenst gedrag! Wij zullen als bestuur je aanspreken, maar wij gaan niet als politieagent optreden. Een ieder is zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de regels.

Bij vragen in 1e instantie bij je leider/trainer en anders bij de VTZ.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse