Corona Protocol

Beste leden,

Op deze pagina bundelen we als VV Ruurlo de actuele richtlijnen over het coronavirus en de gevolgen voor de VV Ruurlo. Deze pagina wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.

Maatregelen per 5 juni:

Het kabinet heeft verdere versoepelingen aangekondigd. Voor ons betekent dit op hoofdlijnen:

• Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
  • Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.
  • Kleed- en doucheruimtes mogen weer open.
  • Geen publiek toegestaan op onze accommodatie.

Voor jeugd t/m 17 jaar is vanaf 5 juni een kleinschalige regionale competities georganiseerd: de KNVB Regiocup. Daar doen wij natuurlijk aan mee. We zijn nog aan het kijken of we nog meer activiteiten (voor de senioren) kunnen organiseren.

Voor de veel gestelde vragen is de site van de KNVB uitstekend opgezet, en wij verwijzen als VV Ruurlo dan ook graag naar deze site.

RIVM richtlijnen

In alles zal VV Ruurlo voor zover mogelijk, de richtlijnen van het RIVM gaan volgen en onze eigen protocollen daarop aanpassen indien noodzakelijk. Berichtgeving hierover zal zoveel mogelijk via de website gedeeld worden.

Een ieder is zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de regels.

Bij vragen in 1e instantie bij je leider/trainer en anders bij de VTZ.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse