Corona crisis en VV Ruurlo
Corona crisis en VV Ruurlo

UPDATE: 17.15 uur, 12 maart.

Beste ouder(s)/verzorger(s) en/of speler,


De Corona crisis lijkt in een volgende fase te komen. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt en vragen heeft. Wij volgen als voetbalclub uiteraard de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, de regering en de KNVB.

Alle voetbalwedstrijden zijn door de KNVB afgelast tot 1 april, zowel professionele wedstrijden als in het amateurvoetbal. Zojuist geeft de KNVB ook het advies om trainingen af te lassen, wij conformeren ons aan dit advies. Dus tot en met 31 maart is onze club gesloten voor voetbalactiviteiten.

Verder vragen wij iedereen met (lichte) klachten zelf het besluit te nemen om thuis te blijven (verkoudheid, hoesten, luchtwegklachten, koorts). Neem daarin je eigen verantwoordelijkheid!

In de kantine van de voetbalvereniging willen we de contactmomenten zoveel mogelijk beperken. Daarom zullen wij de kantine zoveel mogelijk gesloten houden. We willen iedereen vragen alleen via de pin te betalen (geen cash betalingen).


Daarnaast geldt onderstaand advies om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

– Was je handen regelmatig
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
– Gebruik papieren zakdoekjes eenmalig

Wellicht overbodig, maar wij vragen om deze maatregelen ook thuis te volgen.

Mocht u bij uw kind of uzelf symptomen van Corona herkennen, dan adviseert de RIVM om telefonisch contact op te nemen met de huisarts. De huisarts bepaalt, al dan niet in overleg met de GGD, of een onderzoek nodig is. Als er sprake van besmetting is, meld dit dan direct, ook bij ons.

U kunt ons bereiken per email of via een van onze telefoon nummers welke te vinden zijn op deze website. In overleg met de GGD bepalen we dan welke maatregelen genomen moeten worden.

Het bestuur

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse