Contract met Jan Lorse verlengd
Contract met Jan Lorse verlengd

De technische commissie van VV Ruurlo heeft het contract met onze hoofdtrainer Jan Lorse opengebroken en verlengd met een extra jaar. Het contract met Jan liep nog een jaar na dit seizoen. Maar er is dus besloten Jan voor nog een jaar vast te leggen.

De technische commissie vind het erg belangrijk om continuiteit op technisch vlak te garanderen. “We zijn erg tevreden over de samenwerking met Jan”, aldus Frank Floris, voorzitter van de TC. “Omdat we een erg jonge selectie hebben, en er ook veel talentvolle jeugd aankomt uit de JO19 en de JO17 vinden we continuïteit erg belangrijk”.

Om dat te onderstrepen is er ook overeenstemming bereikt met Jan Ligtenberg, momenteel nog trainer van onze JO19. We hebben Jan bereid gevonden om vanaf komend seizoen de leiding over ons tweede elftal op zich te nemen. “Juist een sterk tweede elftal, waar talentvolle jeugd verder kan rijpen is cruciaal voor het verder bouwen aan VV Ruurlo. Daar wordt ons eerste elftal weer sterker van”, aldus Frank Floris.

We zijn momenteel druk aan het zoeken naar een goede trainer voor onze JO19, zodat in de samenwerking tussen Ruurlo 1, Ruurlo 2 en de JO19 een sterk technisch kader staat.

Als bestuur zijn we erg tevreden over deze ontwikkeling en wensen Jan Lorse en Jan Ligtenberg succes en veel plezier de komende seizoenen!

Namens het Bestuur en de Technische Commissie

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse