Business Club naar ABN AMRO Tennistoernooi in Rotterdam
Business Club naar ABN AMRO Tennistoernooi in Rotterdam

Zondag 16 februari hebben de leden van de Business Club VV Ruurlo de tweede editie beleefd van het jaarlijkse sportieve evenement. Na het bezoek van vorig jaar aan het NK Allround & Sprint in Thialf, was dit jaar het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam aan de beurt. En wel op de finaledag…

Na een kop koffie in de kantine van VV Ruurlo, werd er per bus afgereisd naar Rotterdam. Met enigszins slecht weer, de wind was nog niet gaan liggen, wist buschauffeur Ferdi iedereen veilig af te zetten in Rotterdam. Hier kon direct genoten worden van een lunch en de eerste finale van die dag; de herendubbel tussen Pierre-Hugues Herbert en Nicolas Mahut en de Fin Henri Kontinen en de Duitser Jan-Lennard Struff. De Franse dubbelspecialisten waren te sterk voor de tegenstanders en rekenden in de spannende eindstrijd na 94 minuten af met de Fin en de Duitser: 7-6, 4-6, 10-7.

Finale heren enkel Centre Court

Het balkon dat speciaal was gereserveerd voor de Businessclubleden gaf perfect zicht op het Centre Court. Naast het kijken van de wedstrijden, was er uiteraard tijd en gelegenheid om te netwerken. Ook kon het VIP-dorp bezocht worden en werd iedereen voorzien van de nodige hapjes en drankjes gedurende de middag.

Uitzicht vanaf de speciaal gereserveerde tribune

Na een mooie show, startte de tweede finale tussen de Fransman Gaël Monfils en het Canadese wonderkind Felix Auger-Aliassime. Ook hier was een Fransman de sterkste en prolongeerde Monfils zijn titel in een vol Rotterdam Ahoy. Met 6-2, 6-4 was hij te sterk voor de Canadees die in de tweede set de laatste 20 minuten alsnog het beste tennis uit de finale liet zien. Een geslaagde dag met veel positieve reacties vanuit de leden.  

Meer weten en /of ook lid worden van de Business Club? Klik dan hier voor meer info.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse