ALV digitaal op 19 oktober
ALV digitaal op 19 oktober

Hierbij willen we alle leden van de VV Ruurlo uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering 2020. Zoals vrijwel alles dit jaar is ook onze ALV anders, we zien ons genoodzaakt de ALV digitaal te gaan doen.

De Algemene Leden Vergadering zal plaats vinden op maandag 19 oktober aanstaande, aanvang 20.00 uur.

Wij willen als VV Ruurlo iedereen de mogelijkheid geven om de vergadering bij te wonen, al is het niet mogelijk om gezien de afstands regels de vergadering uitsluitend bij de VV Ruurlo te houden. Maar leden die niet beschikken over een goede internetverbinding hebben de mogelijkheid om toch deel te nemen en kunnen zich aanmelden bij secretaris@vvruurlo.nl. Er is een maximum van 25 fysieke plaatsen. 

Alle andere leden kunnen de vergadering via een stream volgen. Stemmen kan ook online. Leden kunnen vooraf ook al vragen stellen. Deze kunnen 24 uur van tevoren worden ingediend. Alle tijdig ontvangen vragen zullen tijdens de vergadering worden gedeeld en beantwoord. Maar ook tijdens de vergadering kan er gebruik worden gemaakt van de chatfunctie.  

Wie de vergadering online wil volgen, dient zich ook vooraf aan te melden bij secretaris@vvruurlo.nl en ontvangt voor de vergadering een link waarmee hij of zij deel kan nemen aan de vergadering.

Alle leden krijgen een mail met de uitnodiging en daarin ook de definitieve agenda.

Het Bestuur

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse