VV Ruurlo JO-17 2 kampioen!
VV Ruurlo JO-17 2 kampioen!

Afgelopen zaterdag was het druk op sportpark ‘t Rikkelder te Ruurlo. De kampioenswedstrijd van de JO-17 2 werd op het hoofdveld gespeeld tegen VV Ratti/Vorden en werd, ondanks slecht weer, gewonnen met 2-1.

Met doelpunten van Jorne Wessels wist het team haar kampioenschap te verzilveren. Onder leiding van trainers/begeleiders Roel-Jan van den Berg en André Blom en trainer Bart Klein Kranenbarg kwam het team gaandeweg het seizoen op stoom. De heren wisten het uiterste uit de jongens te halen, ze op de juiste plek in het veld neer te zetten en te zorgen voor een goede onderlinge sfeer. In totaal speelden 17 jongens tussen de 14 en 16 jaar in dit tweede elftal.

De competitie werd gespeeld met in totaal 12 elftallen van verenigingen uit Borculo, Eibergen, Buurse, Lochem, Haaksbergen, Groenlo, Neede, Haarlo, Beltrum en Lichtenvoorde. Een mooie “Achterhoekse” competitie dus. Uiteindelijk werd VV Ruurlo, JO-17 2 na 11 gespeelde wedstrijden met 28 punten winnaar in de 4e klasse KNVB.

Voor veel spelers in dit team is het de eerste keer in hun voetballoopbaan dat ze kampioen worden. Het kampioenschap is voor hun zeker een hoogtepunt. Het laat zien dat je met de goede begeleiding, een beetje geluk en een hoop inzet een mooi en sportief seizoen kan hebben.

Zaterdagmiddag was er gezorgd voor een enthousiast publiek en alle spelers ontvingen een prachtige medaille en een shirt met 1 kampioen erop. Na afloop werd er in de kantine nog goed gefeest.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse