Vernielingen en rotzooi
Vernielingen en rotzooi

De afgelopen weken hebben wij regelmatig moeten constateren dat er zaken vernield zijn op sportpark ’t Rikkelder. Ook hebben we veel achtergelaten rotzooi aangetroffen op ons sportpark, die onze onderhoudsploeg weer op moet ruimen.

Wij willen benadrukken dat het sportpark verboden terrein is op het moment dat de poorten gesloten zijn.

Natuurlijk weten wij dat er regelmatig jongens en meisjes op het sportpark zijn om er een potje te voetballen. En zolang er niets kapot gemaakt wordt en iedereen netjes zijn rommel opruimt, vinden we dat ook niet zo erg. We knijpen dan nog wel eens een oogje dicht, zeg maar.

Maar als we dit soort vernielingen blijven aantreffen gaan wij handhaving en de politie vragen om weer regelmatig te controleren en ook te gaan bekeuren. Dat is erg jammer, en vervelend. Maar op deze manier verpesten de rommel makers en diegene die zaken kapot maken het voor de anderen.

Als je dit nou ziet, of je weet wie dit doet, laat het ons dan weten. Dat kan en mag vertrouwelijk, als je dat wilt. Dat voorkomt dat wij strenger moeten worden en dat ook diegene die alleen een balletje willen trappen daar de dupe van gaan worden. Wij werken eraan om het sportpark meer open te gaan stellen (een zogenaamd Vitaal Sportpark). Maar als er nu al zoveel zaken kapot gemaakt worden, twijfelen we weer of dit wel kan.

Het is aan jullie…..

Het Bestuur

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse