Uitslag verloting VV Ruurlo
Uitslag verloting VV Ruurlo

De werkgroep ‘verloting’ wil iedereen bedanken die zich de afgelopen tijd heeft ingezet voor succes van de verloting en de alle kopers van een lot. Het gezellige feest op zaterdagavond onderstreepte het positieve resultaat van deze actie. Onder het toeziend oog van notaris Edwin Roerdink, die zijn diensten belangeloos aanbod, zijn de 81 prijzen verloot over de winnende lotnummers. De hoofdprijs is door notaris Roerdink direct in een enveloppe gestopt en officieel verzegeld. Tijdens de feestavond is deze geopend en kwam het lot van Rob Visscher tevoorschijn. Rob heeft de hoofdprijs, een Citroen C1 gewonnen!

Tijdens de feestavond zijn 3 winnaars per trekking naar voren geroepen en alle winnende lotnummers met bij behorende prijs opgenoemd door spreekstalmeester Willy Meulenveld. In onderstaande lijst vindt u de winnende lotnummer de gelukkige winnaars en de door hen gewonnen prijs.

De winnaars worden allen geïnformeerd door de werkgroep.

De VV Ruurlo wenst alle prijswinnaars heel veel plezier met hun prijs!

Winnaars verloting vv Ruurlo

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse