De Tukkers JO17 1 – Ruurlo JO17 4-1

Opstelling: Jop S, Yorn, Jesse, Bas, Thijs, Daan TM, Wiebe, Daan F, Job, Emre, Daan S

Wissels: Wout, Wytze, Jelle,

In de eerste helft begonnen we slecht. Wij deden niet wat we moesten doen, afspraken werden niet nagekomen, aannames waren slecht. Op een gegeven moment kregen De Tukkers een vrije trap. Die werd bij de tweede paal neergelegd en door het slechte meelopen met de man konden zij hem erin schieten. Even later verspilde Daan TM de bal. De tegenstander kon er vandoor en schoot op goal. De bal glipte door de benen van Jop en het stond 2-0. Emre werd gewisseld voor Wout. Direct daarna, zette Wout de bal voor. De tegenstander maakte hands. Het was een penalty en Daan S schoot hem in het goal. Direct na de aftrap kwam er een lange bal. Door slechte communicatie van Thijs en Jop schoot Jop de bal tegen Thijs. De bal viel de verkeerde kant op en de tegenstander kon hem er zo inschieten. De ruststand was 3-1.

In de tweede helft moesten we er alles aan doen om de achterstand om te zetten in punten. We gingen iets drukken. Door een goede bal op Daan S kon hij vrij op goal schieten, maar het werd een rollertje in de handen van de keeper. Ongeveer een kwartier voor tijd nam Jop de uittrap. Maar hij schoof hem in de voeten van de tegenstander. Daan F wou nog een goal voorkomen maar dat mislukte. Hij kreeg geel en het was een penalty die benut werd door de tegenstander.

Eindstand: 4-1