Trainers aangesteld
Trainers aangesteld

De technische commissie heeft overeenstemming bereikt met Martijn Sikkema als trainer van Ruurlo 2 voor het komende voetbalseizoen. Martijn heeft gedurende het huidige seizoen, samen met Jochem Coerman en Roy van der Zaag het trainerschap van Ruurlo 2 opgepakt. Wij zijn erg tevreden over Martijn, en hebben daarom ook besloten hem ook voor het komende seizoen te vragen als eindverantwoordelijke voor Ruurlo 2. En daar heeft hij positief op gereageerd.

 

Voor de JO19-1 hebben wij vanavond overeenstemming bereikt met Frits van der Worp voor het komende seizoen. Frits heeft dit jaar de JO17-1 getraind, en wij zijn erg tevreden over Frits als trainer. We willen hem daarom graag aanstellen voor de belangrijke JO19-1 selectie. Wij denken dat Frits de ideale trainer is om de jongens uit de JO19 beter te maken en ze klaar te maken voor de stap naar de senioren.

 

Als TC wensen wij Martijn en Frits veel succes en vooral veel plezier met hun teams!

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse