Schalke dagen
Schalke dagen

Velen van jullie zullen het reeds in de krant gelezen hebben, onlangs heeft de Nederlandse organisatie van de Schalke dagen laten weten dat deze dagen niet door zullen gaan. De organisatie heeft zelfs faillissement aan moeten vragen. Ook vanuit de VV Ruurlo hebben we het plan gehad om hieraan deel te nemen, en hebben dit verspreid onder de junioren van de VV Ruurlo (O17, O15 en O13 jeugd).

Vooral omdat de organisatie had aangegeven de volledige organisatie voor zijn rekening te nemen en wij uitsluitend het complex ter beschikking moesten stellen en de adressen van onze jeugd om de uitvraag te kunnen doen. Onder die voorwaarde zijn we als VV Ruurlo in zee gegaan. Echter gedurende de afgelopen maanden was de organisatie al erg vaag over wat we wel en niet moesten doen als voetbalvereniging.

Dat heeft ons 2 maanden geleden doen besluiten de dagen niet te houden op het complex van de VV Ruurlo. Echter op dat moment hebben zich reeds een 10-tal leden aangemeld, en we waren reeds bezig dat geld terug te krijgen. Echter met het huidige faillissement is er een nieuwe situatie opgetreden, en zal het erg moeilijk worden alsnog geld terug te krijgen.

Als vereniging zijn we bij het aanmelden en betalen geen partij, en vinden dan ook dat we niet verantwoordelijk zijn voor een eventuele tegemoetkoming. We vinden het natuurlijk wel erg vervelend voor diegene die zich reeds hebben aangemeld. Schalke04 heeft recent aangegeven wel mee te willen werken aan een tegemoetkoming, daar willen wij als vereniging wel bij helpen. Daarom vragen we de kinderen die zich reeds hebben opgegeven dit te melden bij de voetbalvereniging (ac.vvruurlo@gmail.com). Graag met naam en specificatie waarvoor je bent aangemeld (met de gemaakte kosten).

Namens het Bestuur,

 

Henry Meutstege

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse