Ruurlo JO17-1 – Victoria 28 JO17-1

Het begon gelijk op. Maar al gelijk in de 16e minuut scoorde Victoria de 1-0 uit een vrije trap. We speelden niet goed, verloren snel de bal en we schakelde niet goed om. Victoria ging beter spelen en wij kwamen niet snel meer aan de bal. Als we de bal hadden waren we hem naar 3/4 keer overspelen al weer kwijt. We kregen een 100 procent kans van job Schieven maar we scoorden de 1-1 niet. In de 2e helft heeft victoria een paar goede kansen gehad maar die benutten ze niet. Een paar minuten later kregen we een counter en Daan Fentsahm kreeg ook een 100 procent kans, maar die benutten we ook niet. Victoria scoorde in de 78e minuut de 2-0 en de wedstrijd was gespeeld

Eindstand: Ruurlo JO17-1 – Victoria 28 JO17-1 = 2-0