Oud papier
Oud papier

Ruurlo, geschreven door Jan Hendriksen.

Voetbalvereniging Ruurlo en basisschool WonderWijs bieden inwoners van Ruurlo vanaf zaterdag 4 april de gelegenheid om op elke zaterdag oud papier te storten in containers die aan de Spoorstraat op bedrijventerrein De Venterkamp worden opgesteld. Deze regeling blijft bestaan zolang de maatregelen in het kader van het corona-virus van kracht zijn.

Het oud papier kan tussen 8 en 14 uur in de containers worden gegooid. Vanwege het corona-virus komen WonderWijs en VV Ruurlo het niet meer zoals gebruikelijk op de tweede en de vierde zaterdag van de maand ophalen in de bebouwde kom van Ruurlo. Ook kan het niet meer worden gebracht naar sportcomplex ’t Rikkelder van VV Ruurlo. Dat is tot nader order gesloten.


Daarnaast biedt het bedrijf Sturris aan de Slootsdijk 21 in Ruurlo in samenspraak met VV Ruurlo en WonderWijs particulieren de gelegenheid om van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur gratis oud papier te storten in de daarvoor bestemde container. WonderWijs en VV Ruurlo hopen op deze wijze de inwoners van Ruurlo van dienst te zijn.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse