Obbink verlengd sponsorcontract VV Ruurlo
Obbink verlengd sponsorcontract VV Ruurlo

Speciale modulaire dispenser in geel-zwarte clubkleuren

Door Jan Hendriksen

Elektronicawinkel Obbink BV heeft zijn sponsorcontract bij voetbalvereniging Ruurlo verlengd. Vorige week werd hiervoor door verkoopleider Jan Witteveen van Obbink en voorzitter Henry Meutstege van VV Ruurlo het contract ondertekend. Op diverse vlakken sponsort Obbink VV Ruurlo. Zo is de electronicawinkel onder meer shirt- en reclamebordsponsor en is men sponsor van de Obbink Voetbalschool van VV Ruurlo.

Voorzitter Henry Meutstege was zeer content met de contractverlening. “We proberen sponsoren langer aan onze vereniging te verbinden. Obbink is daarvan een prachtig voorbeeld. Ondanks de corona crisis blijft Obbink ons trouw. En dat waarderen wij zeer.” Bedrijfsleider Kasper van Bindsbergen van de Ruurlose vestiging bood VV Ruurlo een vrijstaande modulaire dispenser voor desinfecterende corona handgel in de speciale geel-zwarte clubkleuren van VV Ruurlo aan.

Obbink is een specialist op het gebied van consumenten elektronica en is in 1934 opgericht in Winterswijk door Gerrit Obbink. Sinds de oprichting is het motto ‘service’ oftewel de klant mag bij Obbink meer verwachten. Sterker nog de service van Obbink mag gerust uniek genoemd worden. “We helpen de mensen graag in één van onze zeven winkels verspreid in de Achterhoek, maar ook online”, zo verklaart verkoopleider Jan ​Witteveeen. Naast de Ruurlose vestiging, die in 2013 werd geopend, vindt men Obbink in Aalten, Borculo, Doetinchem, Eibergen, Lichtenvoorde en Winterswijk. In de winkels vind men alles op het gebied van witgoed, televisies, audio, huishoudapparatuur en persoonlijke verzorging. De grootste en nieuwste belevingswinkel in Doetinchem heeft zestienhonderd vierkante meter elektronica. Dus als Ruurlo het niet heeft dan vind men het aan de Dokter Bardetplaats 2 in Doetinchem.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Witteveeen. Naast de Ruurlose vestiging, die in 2013 werd geopend, vindt men Obbink in Aalten, Borculo, Doetinchem, Eibergen, Lichtenvoorde en Winterswijk. In de winkels vind men alles op het gebied van witgoed, televisies, audio, huishoudapparatuur en persoonlijke verzorging. De grootste en nieuwste belevingswinkel in Doetinchem heeft zestienhonderd vierkante meter elektronica. Dus als Ruurlo het niet heeft dan vind men het aan de Dokter Bardetplaats 2 in Doetinchem.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse