De nieuwe kaartstanden staan online
De nieuwe kaartstanden staan online

Highlights kruisjassen en klaverjassen ronde 2, gespeeld op 4 november:

Kruisjassen:

B te Winkel/F Spekschoor slaan aanval G Wassink/ H Walgemoet af.

Duo H Schieven/H Voskamp krijgen het goede gevoel weer te pakken. Vrije val koppel N te Winkel /M Groote Haar

Klaverjassen eerste divisie:

Het was een prachtige avond voor de koppels A Kerkwijk/L Groote Haar (Peter) en E Borkus/H Haneveld. Met stip gestegen van de plaatsen 15 en 16, naar plaatsen binnen de top 10.

Toch wel verrassend de nieuwe leiders in deze klasse, debutanten H Stegeman/H Schouten. Oppermachtig in de eerste partij 3000 punten die zij speelden, in de tweede partij ondervonden ze wel de nodige tegenstand.

Klaverjassen ere divisie:

De gewezen koplopers H Uenk/E Eggink leiden een forse nederlaag, en zakken naar plaats 5. Met veel glans en mooi spel wisten de routiniers B Spekschoor/J Lusink de leidende positie over te nemen.

Ook het paar Floris/Floris draait weer op volle toeren, zij komen eraan. De koppels G ter Haar/M Lusink en G Groot Roesink/J Oonk kregen geen kaarten (zijn ze aan het zoeken) en zakken naar de onderste plaatsen in de stand.

Door het afwezig zijn van spreekstalmeester Willy, hadden we voor deze avond een veelbelovend en talentrijke vervanger binnen gehaald.

Luid en duidelijk, als een sneltrein en zeker mooi verwoord werden de standen door André Meulenveld gepresenteerd. Het zal wel in de familie zitten.

Barmedewerkers, allen bedankt voor de medewerking op deze avond.

Bekijk de standen hier.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse