KAREL STEGEMAN TOERNOOI 2017 FORMEEL AFGETRAPT
KAREL STEGEMAN TOERNOOI 2017 FORMEEL AFGETRAPT

Communicatie en sponsoring speerpunten

Hoewel de organisatie voor de 33e editie van het toernooi vrijwel onmiddellijk na afloop van het voorbije toernooi van start is gegaan, is gisteren de organisatie formeel van start gegaan. In een bijeenkomst met het bestuur van VV Ruurlo heeft de organisatiecommissie namelijk groen licht gekregen inzake de ingediende begroting voor het toernooi 2017, dat gehouden wordt op 3, 4 en 5 juni.

Gezien de positieve financiële resultaten van de afgelopen toernooien was deze goedkeuring overigens een formaliteit. Sportief gezien liggen op dit moment acht van de twaalf deelnemers nu definitief vast en de onderhandelingen met een aantal kandidaat deelnemers zijn reeds gestart. Nog voor de jaarwisseling verwacht de organisatie de uiteindelijke twaalf deelnemers te kunnen presenteren.

Na vorig jaar een compleet nieuwe huisstijl te hebben ontworpen en geïmplementeerd, is het hiervoor verantwoordelijke duo, Lars Lenselink en Ties Schurink, nu druk doende om het voorliggende communicatieplan van een eigentijds jasje te voorzien. Gisteravond is een richtingbepalende notitie door de organisatiecommissie goedgekeurd. Genoemde heren zullen hun voorstel nu verder uitwerken. Zonder hier al verder over in detail te kunnen treden wordt in het plan met name ingezet meer potentiële bezoekers voor het toernooi te bereiken en te interesseren. Hierbij zal vooral gekeken worden naar de mogelijkheden van de sociale media. Voornoemde vraagt ook om een andere focus op sponsoring. De nieuw leven ingeblazen sponsorcommissie van de VV Ruurlo zal zich hier de komende tijd over buigen.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse