Het kaartseizoen is weer begonnen!
Het kaartseizoen is weer begonnen!

Eindelijk is het weer zover, na het zomerreces, waarbij door velen gebruik is gemaakt van een trainingskamp, is het kaartseizoen 2017/2018 kruisjassen/klaverjassen op vrijdagavond 6 oktober weer begonnen. Ruim voor 20.00 uur stond een groot deel van de 40 deelnemende teams voor de ingang te dringen om te kijken aan welke tafel en tegen welke tegenstanders de strijd kon beginnen.

Voor deze gelegenheid wordt ruim een uur voor aanvang, door de kantine/barmedewerkers de kantine ingericht. Tevens voorzien deze kantine/barmedewerkers de rest van de avond al onze deelnemers van een drankje. Dank U hiervoor.

Hoogtepunten Kruisjassen:

Helaas hebben we door afzeggingen deze avond moeten starten met 1 tafel minder.

Desondanks is de strijd begonnen met 4 tafels.

De kampioenen van vorig seizoen het paar Visschers/Visschers zijn redelijk begonnen met een voorlopige 3e plaats.

Toch hebben de ervaren duo’s B te Winkel/F Spekschoor en G wassink/H Walgemoet al een gat geslagen van 400 punten en 200 punten .

Hoogtepunten klaverjassen eerste divisie:

Nieuwelingen M Brunekreeft/D Schurink moeten hun draai nog vinden, een matige start leverde hun 4100 punten op.

Voor het stel T Buunk/G Buunk kwam de seizoensstart te vroeg, resultaat 3700 punten.

Anders verliep het met één van de degraderende teams van het vorige seizoen het paar G ter Haar/ M Lusink. Zij hebben hun zinnen gezet op een snelle terug keer naar de eredivisie. Een tweede plek met een klein achterstand van 200 punten op het leidende team E Borkus/H Haneveld.

Hoogtepunten klaverjassen eerste divisie:

Het lijkt erop dat de kampioenen van de eerst divisie van het vorige seizoen het duo M Krosenbrink/ E Hissink (vanavond vervangen door J Dijkhuizen) deze titel voor het seizoen 2017/2018 in de ere divisie willen gaan pakken. Met een vliegende start blijven zij het ervaren paar B Spekschoor/J Lusink ruim 100 punten voor.

Het paar B Bluemers/G Bluemers hadden hun avond niet. Met slechts 3500 punten nemen zij de laatste plaats in.

Kaart competitie 2017-2018

Volgende kaartavond 3 november om 20.00 uur.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse