JO17-1 behaalt 3e plek en levert speler van het toernooi bij AGOVV
JO17-1 behaalt 3e plek en levert speler van het toernooi bij AGOVV

Tijdens de 3e editie van het Berg & Bos JO17-toernooi bij AGOVV in Apeldoorn heeft Ruurlo JO17-1 een verdienstelijke derde plaats behaald. Daarnaast werd een Ruurlo-speler uitgeroepen door de toernooicommissie als speler van het toernooi. 

Op 22 juni 2024 vertrok de JO17-1 richting Apeldoorn waar het mocht deelnemen aan het Berg & Bos toernooi. Een prachtig sportpark verscholen in de Veluwse bossen met stadion waar niet eens zo heel lang geleden nog betaald voetbal werd gespeeld. De eerste wedstrijd tegen SC Buitenboys JO17-1 uit Almere (een 4e divisionist) ging ondanks ontzettend veel Ruurlose energie en een fantastische goal nipt met 1-2 verloren. Daarna werd de rug gerecht door met goed voetbal te winnen van AGOVV Apeldoorn JO17-1 (1-0), ESA Arnhem (2-1) en in de kruisfinale om plek 3 van AGOVV Apeldoorn JO16-1 (2-0). Tijdens de prijsuitreiking werden niet alleen de prestaties van het team beloond met een mooie wisselbeker, maar werd ook de uitstekend-presterende Zeb Plekkenpol uitgeroepen als beste speler van het toernooi. 

Met twee prijzen ging de Ruurlose jeugd weer terug naar huis waar een mooi seizoen werd afgesloten met een gezellige barbecue.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse