Introductieavond VTON goed bezocht
Introductieavond VTON goed bezocht

Op dinsdag 27 juni jl heeft Frank van Huet van VTON een voorlichting gehouden over de trainersomgeving van Voetbal Technische Ondersteuning Nederland (VTON). Met deze omgeving worden alle trainers van de VV Ruurlo ondersteund om volgens de officiele leerlijnen van de KNVB, aangevuld met techniektrainingen van Rene Meulensteen, training te gaan geven.

Met name voor trainers van de lagere teams was het vaak moeilijk om een goede en zinvolle training te verzorgen. Maar ook bij de trainers van de eerste teams ontbrak het nogal eens aan een duidelijke richting van de verzorgde trainingen. Als technische commissie van de VV Ruurlo hebben we daarom besloten voor alle trainers de VTON omgeving aan te schaffen. Daarbij kunnen de trainers nadrukkelijk vanuit een doelstelling werken aan het gericht verbeteren van hun spelers.

Op de introductie avond waren ruim 40 trainers en leiders aanwezig. Na een korte presentatie werd nog een demonstratietraining verzorgd door Frank op het hoofdveld, met medewerking van een aantal spelers uit de eerste selectie.

Een mooie stap voorwaarts! Op de foto bij dit artikel reikt Frank van de Huet symbolisch een plakaat uit aan onze hoofd jeugd opleiding Theo van Londen. De VTON organisatie werkt samen met de Graafschap, en omdat wij convenant partner zijn van de Graafschap werd ons deze omgeving aangeraden.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse