Hoodie Helden
Hoodie Helden

Vaak blijven de echte kunstenaars en vrijwilligers op de achtergrond. Er worden zaken gemaakt en activiteiten verricht. En te vaak wordt dit niet direct gezien. Daarom vandaag een dikke pluim richting twee van deze helden. (op de foto van links naar rechts Glenn en Ken). Ken Vreman en Glenn Dekkers hebben fantastisch werk geleverd de afgelopen maanden met als resultaat een prachtige hoodie die soepel over de digitale toonbank ging. Er zijn er al meer dan 50 verkocht! Via de vvruurlo.nl/jubileum-webshop zijn de hoodie en ook de handdoek met naam nog gewoon te bestellen.

Omdat het vak van vrijwilliger vaak onderschat en zeker ondergewaardeerd wordt, willen wij hier toch even uitwijden over deze jeugdige helden. Ken is van beroep grafisch ontwerper bij een groot vooraanstaand ontwerp bureau, Dept. Agency in Rotterdam. Hij is jarenlang lid geweest van de VV Ruurlo en twijfelde geen moment, ondanks dat hij het erg druk had, om zijn hulp aan te bieden. In goed overleg met Lars Lenselink, Textieldruk Ruurlo, de producent van de hoodies en de handdoeken, is het design tot stand gekomen. Over smaak valt natuurlijk te twisten maar gezien de vele positieve reacties en bestellingen kunnen we concluderen dat het ontwerp zeer geslaagd is.

Glenn is speler van Ruurlo 1, hij is al langer vrijwilliger in de PR & communicatie commissie. Hij heeft de webshop van begin tot eind geregeld, van bestellingen tot betalingen en goede overzichten voor het afleveren. De IT werkte niet altijd mee, maar Glenn was altijd beschikbaar om te helpen en kreeg het ook voor elkaar. De PR-communicatie commissie ‘praat’ veelal via WhatsApp met elkaar. Ik ben tijdelijk toegevoegd en heb gezien met hoeveel lol, snelheid en bereidheid om even iets voor elkaar te doen deze jonge vrijwilligers met elkaar communiceren. Het is aanstekelijk en 100% positief. Ik kan iedereen aanraden om zich te melden als vrijwilliger, het is een leuke leerzame en veilige plek om nuttige dingen te doen. Voor de club is het ook belangrijk dat er jonge mensen, zoals Ken en Glenn, zich gaan bemoeien met de vereniging, nieuwe ideeën, een andere aanpak en mensen die willen helpen zijn welkom! Stuur gewoon een App-je naar 0651854290, en wij nemen contact met je op!

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse