Henk Klanderman Toernooi 2017
Henk Klanderman Toernooi 2017

De competitie loopt ten einde, de eindstanden zijn bijna bekend. Maar het voetbal seizoen is nog lang niet voorbij. Het succes volle Henk Klanderman toernooi staat weer voor de deur. Alle spelers vanaf de A jeugd t/m de senioren en dames hebben reeds een uitnodiging gekregen. Maar ook voetballers/leiders/trainers en ouders van pupillen en of junioren zijn van harte welkom om mee te doen, kortom iedereen uit Ruurlo die een ontspannen balletje wil trappen is van harte welkom. Opgave kan via de leiders of d.m.v een mailtje te sturen naar: henkklanderman2017@hotmail.com.

De organisatie heeft het programma zo goed als rond voor het HKT Toernooi 2017. Er zijn weer een paar frisse en verrassende elementen toegevoegd op voetbal gebied maar ook zeker daar buiten. De speelavonden zijn: 8 juni, 13 Juni (dinsdag), 15 Juni, 22 juni, 29 Juni en 2 Juli (Slotdag) De tegemoetkoming in de kosten zijn 10 euro per persoon incl. afsluitend buffet op de slotdag (zondag).

Organisatie HKT.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse