Gerrit te Kronnie Zonweringen en VV Ruurlo sluiten sponsordeal
Gerrit te Kronnie Zonweringen en VV Ruurlo sluiten sponsordeal

Gerrit te Kronnie Zonweringen uit Ruurlo en VV Ruurlo hebben onlangs een sponsordeal gesloten.

Sinds kort siert een reclamebord van te Kronnie het hoofdveld van VV Ruurlo op sportpark ’t Rikkelder in Ruurlo.

Gerrit te Kronnie Zonweringen is een interieurzaak met een bijzondere Lifestyle.

“Hier nemen wij u mee in een wereld van contrasten, emotie, pure luxe, warmte en bijzonder design met een knipoog naar het leven. Wij proberen u te verrassen met spannende combinaties van collecties die met veel zorg zijn uitgekozen. Wij bezoeken beurzen en houden de interieurtrends voor u in de gaten. Wij helpen u graag op weg naar een mooi en sfeervol ingerichte woning of bedrijf. Interieuradvies geven wij aan een ieder die projectmatig of privé met dilemma’s te kampen heeft.

Zo hebben wij samen met collega ondernemers in het HTC te Nieuwegein een reeks interieurpakketten om het voor ú makkelijker te maken”.

Gerit te Kronnie denkt graag out of the box en komt zo vaak tot verrassende combinaties en oplossingen, omdat een interieuradvies niet alleen een plan is van wat waar komt te staan, maar een advies is waar ú een goed gevoel bij krijgt!

Een interieurzaak met emotie, dát moet u zelf ervaren en daarom nodigt Gerrit te Kronnie  u graag uit een voorproefje te nemen op zijn site.

VV Ruurlo is bijzonder ingenomen met deze sponsordeal.

Voor meer informatie:  http://gerrittekronnie.nl

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse