Contract met Wouter Schouten verlengd
Contract met Wouter Schouten verlengd

(foto Arjan Gotink, Stentor)
De technische commissie heeft het contract met onze hoofdtrainer Wouter Schouten met een jaar verlengd. Na het raadplegen van de selectie bleek er veel steun en vertrouwen te zijn binnen de selectie.

Het ziet er naar uit dat we komend seizoen een aantal vaste en ervaren krachten moeten gaan missen. Koen Hoytink, Niek Sprukkelhorst en Maikel Jansen hebben aangegeven komend jaar lager te willen gaan voetballen. Dat zal betekenen dat de huidige spelers, aangevuld met jeugdspelers, de basis zullen vormen voor Ruurlo 1 in de komende jaren. Als VV Ruurlo denken wij dat Wouter de ideale trainer is om van de huidige selectie, aangevuld met de talentvolle jeugd die er aan zit te komen, een elftal te maken die op het niveau van de derde klasse mee kan.

Die ruimte, en dat vertrouwen willen we Wouter graag geven. We wensen Wouter dan ook veel succes en veel plezier in deze mooie uitdaging.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse