Bronkhorst High Tech jeugdkamp JO7 JO8, JO9
Bronkhorst High Tech jeugdkamp JO7 JO8, JO9

In het weekend van zaterdag 22 juni op zondag 23 juni is het dan zover. De jongste pupillen van VV Ruurlo gaan op kamp. In totaal hadden 44 jongens en meisjes zich opgegeven. Om half 2 werden ze opgewacht door 15 leiders, trainers en een aantal ouders. Nadat iedereen een slaapplek had gevonden, werden er groepen gemaakt. Elk groepje ging op pad met een leider om spelletjes en voetgolf te spelen. Ondanks de hitte hielden de jongsten het goed vol. Dit kostte wel de nodige energie, waarbij de patat en snacks zich dan ook prima lieten smaken. Na het eten was het dan zover. De strijd om de penalty bokaal. Wie wil er nu niet een penalty nemen tegen een van de keepers van Ruurlo 1. Dennis Pardijs en Roy Brekveld namen het op tegen de poule JO7/JO8 en de ander tegen de JO9. Na een spannende reeks kwamen er 2 winnaars uit de bus. Lenk Blikman bij de JO7/JO8 en Liam Klunder bij de JO9.
Na het zakje chips en de cola was het ook tijd om naar bed te gaan. Door de hitte was het ook niet makkelijk om op tijd te gaan slapen. Om 01:00u was het stil.
Het programma ging de volgende dag na een stevig ontbijt weer verder met het champions leage toernooi. Net als in de echte finale won Liverpool FC ook deze finale. Na een paar broodjes knakworst was het nog even tijd om te spelen, maar toen was het ook echt tijd om naar huis te gaan. Ook dit jaar was het kamp geslaagd en we kunnen er als begeleiders goed op terugkijken.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse