Brok Interieurbouw trotse nieuwe sponsor voetbaltassen VV Ruurlo
Brok Interieurbouw trotse nieuwe sponsor voetbaltassen VV Ruurlo

Ruurlo, sponsorcommissie

Met Brok Interieurbouw heeft VV Ruurlo een enthousiaste sponsor voor de voetbaltassen aan zich weten te binden. Directeur en eigenaar Jelle de Haan is geen onbekende voor de club. Hij speelde er zelf jarenlang en staat nu wekelijks langs de lijn om te kijken naar zijn zoons.

Wat is je band met VV Ruurlo?
In de jeugd heb ik meerdere jaren bij VV Ruurlo gespeeld. Toen ik een aantal jaar geleden weer in Ruurlo kwam wonen, ben ik gelijk weer lid geworden. Inmiddels had ik ook 2 zoons, Max en Ties, die beide voetballen. Één en één was twee, dus ik werd direct leider en trainer van het team van mijn zoons. In de jaren daarna ben ik ook nog leeftijdscoördinator, pupillencoördinator en keeperstrainer geweest. Inmiddels heb ik al die functies vaarwel gezegd, maar ben ik nog wel wekelijks langs de lijn te vinden bij de wedstrijden van het team van Max en Ties. Zij spelen in de JO15-1.

Wat doet Brok Interieurbouw?
Brok Interieurbouw is een interieurbouwer die gespecialiseerd is in maatwerk interieur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. We leveren maatwerk voor bijvoorbeeld balies, kastenwanden en keukens, maar verzorgen ook volledige inrichtingen van (bedrijfs)panden. Brok Interieurbouw ontwerpt, tekent en produceert alles in eigen huis met een team van 25 vakmensen.

Waarom sponsor je de club en waarom specifiek de tassen?
Daar zijn meerdere redenen voor. Op deze manier kan ik toch wat voor VV Ruurlo betekenen, ondanks dat ik geen vrijwilligerswerk meer doe. Bovendien denk ik dat VV Ruurlo een mooie stap vooruit zet met tassen voor ieder spelend lid van jong tot oud. En als sponsor vind ik de tassen een mooie manier om de naamsbekendheid van Brok Interieurbouw te vergroten. De tassen duiken namelijk straks overal op bij trainingen en thuis- en uitwedstrijden. Daarnaast weet ik uit eigen ervaring dat ze ook wel eens in de kroeg blijven liggen na een extra gezellige derde helft of dat ze gebruikt worden op vrienden weekenden, vakantie en naar studentenkamers.

Wat zijn je verwachtingen van de sponsorovereenkomst?
Verwachtingen heb ik er niet echt van. Ik doe dit vooral vanuit clubliefde. Al zou het natuurlijk wel erg mooi zijn als de voetbaltassen een boost geven aan de naamsbekendheid van Brok Interieurbouw.

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse